top of page

ESCAPE ROOM

 

Els alumnes de 5è i 6è hem pogut gaudir aquests darrers dies de classe d’un Escape Room d’anglès al parc de devora de l’escola. Una activitat on l’alumnat en petits grups varen haver de posar els seus coneixements d’anglès en practica i la seva capacitat d’investigació en funcionament.

Els alumnes de 5è durant aquest 3r trimestre hem estat ARQUITECTES. Durant la sessió de projecte “English with All Senses” hem construït les nostres maquetes dels nostres pobles. Les hem titulades “My Town”. Aquesta activitat ens ha permès treballar transversalment, ja que hem pogut reforçar tot aquell vocabulari de la ciutat emprat a classe a l’àrea d’anglès simultàniament amb les destreses artístiques.

Si unim motivació i creativitat el resultat són aquestes meravelloses obres que podeu veure a continuació en fotos.

Congratulations 5th Graders!!! 

 

Durant aquesta setmana del mes d’abril hem volgut celebrar la festivitat de Sant Jordi d’una manera creativa. I per aquest motiu cada curs del 2n cicle ha fet un conte encadenat, allà on tots i totes les i els alumnes han participat.

I aquest ha estat l’interessant resultat, esperam que disfruteu de la lectura d’aquestes històries tan diferents i creatives com els i les nines del Ceip Vora Mar.🌹🌹🌹

 

Com cada any, per Easter, els alumnes de 6è han pogut gaudir d'una Gymkana al més pur estil British: EASTER EGG HUNT 🐰🐰

 A més a més, enguany ens hem desplaçat a la platja amb totes les mesures de seguretat per a realitzar-ho. Hem viscut l'experiència cultural, hem hagut de passar diferents proves, hem fer de detectius per seguir pistes i hem col.laborat entre noltros. I tot in ENGLISH!