top of page

Curs 2020/21

English With All Senses és un dels projectes innovadors de la nostra escola. Es duu a terme a l’hora d’Educació artística. Mitjançant aquest projecte els infants poden experimentar amb diferents tipus de materials i tècniques. També descobreixen diferents artistes i moviments més rellevants i atractius com per exemple: Vincent Van Gogh, en Gustav Klimt, en Gustav Klimt, l’art abstracte mitjançant en Vasile Kandinsky, el Cubisme amb en Picasso i el Pop Art amb en Keith Haring.

 

Els infants de 1r de primària han descobert en GUSTAV KLIMT i en VINCENT VAN GOGH, treballant obres tan importants com “L’arbre de la vida” o “Els girasols”.

 

Els alumnes de 2n han començat un fantàstic calendari del 2022 practicant diferents tècniques per poder gaudir a casa el proper any.

Durant el primer trimestre els alumnes de tercer han acabat els calendaris començats al curs 2019-2020 ja que, degut a aquesta peculiar situació, no ens va deixar acabar-ho.

 

Els alumnes de 4t hem treballat l’art abstracte focalitzant-nos en les obres més atractives del fantàstic VASILE KANDINSKY a través de diferents tècniques: ceres dacs, guixos, retoladors...

 

Els alumnes de 5è hem investigat dins del moviment cubista i hem treballat les obres d’alguns dels artistes més significatius d’aquesta època com Picasso o d’altres de contemporànis com en Keith Haring. A través de la roda de colors, les formes i les textures hem descobert un món ple de colors i molt imaginatiu. Tot això posant en pràctica els nostres coneixements i vocabulari en anglès en un entorn contextualitzat. 

 

Els alumnes de 6è ens hem endinsat dins el món de l’artista estatunidenc Keith Haring que fou un transgresor i activista de la seva època. Els seus treballs responien a la cultura del carrer a la Nova York dels anys 80. Amb ell i n’Andy Warhol hem descobert el moviment de Pop-Art. 

Ens han servit d’inspiració per realitzar els nostres jocs de pati a l’exterior com el laberint o els circuits.

Curs 2019/20

Durant aquest primer trimestre, des de 1r fins a 6è hem continuat amb el projecte PIP English With All Senses que ens permet més treballar l'oralitat d'aquesta llengua estrangera. Aquests 4 mesos hem pogut conèixer de ben aprop alguns dels artistes i estils pictòrics més innovadors i populars dels segles XIX i XX així com d'altres e clàssics com en Picasso. Aquests són alguns dels treballs realitzats pels diferents cursos:

Els alumnes de 1r s'han sumergits dins del món del conegut pintor Gustav Klimt. Han conegut diverses de les seves obres i han recreat la famosa obra "l'arbre de la vida" on predominen les espirals i el color daurat. Aquest arbre és un exemple de la connexió entre el cel i la terra.

IMG_20200205_145242.jpg
IMG-20200306-WA0004.jpg

Els alumnes de 1r i 2n de Primària varen gaudir de la representació de "Millie Potter goes to the circus". Què bé ens ho hem passat!

Gràcies Millie Potter per venir!

Els alumnes de 2on han fet diverses manualitats per tal de crear un calendari i aprendre els mesos de l'any en anglès. Hem utilitzat vàries tècniques com: pintar amb ceres, retalls de revista, pintura de dit i pintar amb aqüarel·les.

IMG_20200205_145353.jpg
IMG_20200205_145326.jpg

Els alumnes de 3r han estudiat l'artista Hervé Tullet a través de la creació de 3 lupes per representar els colors primaris i secundaris. A més de l'elaboració d'una recepta del llibre Doodle Cook Book.

Els alumnes de 4t s'han endinsat dins el món den Kandinsky. Aquest projecte ens permet reforçar tots aquells aprenentatges de l'àrea d'anglès en un entorn contextualitzat i d'una manera molt creativa. Així hem pogut conèixer la seva obra de ben aprop: Several Circles, Composition 8 i Concentric rings a la vegada que hem treballat les formes, colors, línies i els diferents materials.

TEATRE EN ANGLÈS ALUMNES DE 4t. 2018-2019

Els alumnes de 5è, en canvi, han aprofundit l'obra den Picasso descobrint la importància de l'obra "El Guernica" i el que representa. També han experimentat com una mateixa cosa o persona es pot representar d'una manera realista i abstracta.

IMG-20200303-WA0018.jpg

SORTIDA ALUMNES DE 5è. ALCÚDIA RÀDIO

El passat dimecres 19 de febrer tots els alumnes de 5è realitzaren una visita cultural a Alcúdia. La visita principal era als estudis d'Alcúdia Ràdio i la unitat mòbil. Però a més la directora de la ràdio, na Margalida Socias, ens va preparar una visita a la Sala, la biblioteca de Can Torró i l'Auditòrium.

Aquesta sortida els ha permés fer-se una idea del projecte que esteim fent: un programa de ràdio en anglès.

Ja per acabar ens agradaria donar les gràcies a la batlesa d'Alcúdia, als regidors responsables de la ràdio i la biblioteca, a la directora de Can Torró i sobretot a les persones responsables de la ràdio: en Dani, na Fara i na Margalida.

Per altra banda, durant els darrers dies abans de donar per acabat el primer trimestre, els alumnes de 6è ens hem volgut acomiadar del projecte que hem duit a terme a English with All Senses: discovering Keith Haring. Per aquest motiu que millor que fer-ho gaudint com solia fer. Li hem fet aquest petit homenatge embellint les pareds del nostre pati amb les seves figures o com ell els anomenava: People in Accion.

IMG-20200204-WA0002.jpg

Els alumnes de 6è gaudiren d'una visita a IB3 televisió. Dintre del projecte ENGLISH WITH ALL SENSES aquesta sortida té la finalitat d'ajudar els infants a elaborar el seu programa de TV en anglès mitjançant petits grups de feina.

Així pogueren veure de primera mà les instal·lacions, com es feia una retransmissió en directe, la redacció, els estudis, la il·luminació i la realització. A més de saber en què consisteix i com es creen diferents formats de programes que actualment estan en antena.

Moltíssimes gràcies per la rebuda!!!

IMG-20191122-WA0064.jpg

Theatre play: REVENGE IN GOLDTOWN.

Divendres 22 de novembre, els alumnes de 2n cicle varen anar a l'auditori de Santa Margalida per veure una obra de teatre íntegrament en anglès.

Acostar l'aprenentatge d'aquesta llengua als alumnes utilitzant com a eina el teatre és un dels objectius d'aquesta àrea i del nostre projecte ENGLISH WITH ALL SENSES.

Mitjançant obres de teatre com la que hem pogut gaudir els alumnes de 4t, 5è i 6è, ajudam a que millorin les seves destreses comunicatives, la seva comprensió oral i sobretot la seva capacitat d'expressar-se en anglès. Aquest tipus de comèdia interactiva on el públic forma part de la història i són també protagonistes de l'obra, permet que l'alumnat superin les barreres que suposa parlar amb una altra llengua augmentant al mateix temps la seva confiança i motivació

bottom of page